Senaste inläggen

Av M - 8 augusti 2011 17:49

Åhh idag provade jag världens godaste mix! Rashers (skinka på irländska) och stekta äppelskivor! Skitgott.

ANNONS
Av M - 8 augusti 2011 17:36

Jag har fått en sån där tur som få får ibland!

Jag har fått chansen att göra mitt livs (än så länge) största (och lite läskig) förändring.


Jag har tagit 6 månaders tjänstledigt och ska prova på att bo och leva på Irland. Som tur är så har jag redan boende men jobb kan väl inte vara så svårt att få, eller?


När jag tog beslutet hade jag två stora frågor, Kommer jag ångra mig om jag inte gör det och vad händer om jag gör det?

Det finns ju bara ett sätt att ta reda på det...


Så hej Irland, hej då Sverige.

ANNONS
Av M - 19 juni 2011 18:55

Till alla er som precis såg Det goda livet på svt, här är receptet!


http://www.rivercottage.net/recipes/baked-chicken-curry/


Härligt att all indisk mat lagas utan gluten :)

Av M - 19 juni 2011 18:54

Nu jäklar ska jag bli smal!


Har köpt 24 påsar modifast, börjar från och med imorn.


Wish me luck!

Av M - 7 maj 2011 18:52

Ett stort HURRA för pärlor!


Jag är den mest opyssligaste människa du någonsin kommer att höra talas om men pärlor kan jag sitta med flera timmar! Rekommenderas att i alla fall provas.


Panduro säljer smyckeskit (inte smycke skit hehe) om du vill prova på.

Av M - 11 januari 2011 19:12

Jag tycker att januari är värsta månaden. Alla pratar om höstdepressioner. Men vafan, januari då! Så jäkla länge kvar tills man får ledigt.

Jag menar i augusti har man ju precis varit ledig jättelänge och sen är det ju fortfarande soligt och varmt då.

Nu väntar jag bara, även om jag har bytt gardiner m.m så försvinner ju inte snön fortare.

Sen gick jag upp 3 kilo.

Fan.

Av M - 11 januari 2011 18:57

  


Japp, jag har äntligen hittat det perfekta glutenfria brödreceptet! Som inte smakar ägg eller jäst eller något annat än bröd för den delen. Det här receptet har jag gjort ett par gånger nu över julhelgen.

Jag brukar ha i brödkryddor, russin eller så penslar jag med ägg och har på lite roliga kryddor på som t ex rosmarin. Smaskigt. Dessutom behöver du inte knåda med händerna! Jippi, jag hatar att bli kladdig om fingrarna.


Glutenfri Filmjölkslimpa


½ pkt jäst (25 gram)

5 dl filmjölk

½ dl olja (jag brukar använda olivolja)

500 g glutenfri mix


Värm filmjölken (jag vet inte hur ni brukar göra men jag värmde den på låg värme i mikron, säg till om ni har ett bättre förslag hehe). Tillsätt oljan och rör ut jästen i degspadet. Tillsätt mixen och blanda till en jämn och fin smet (den ska vara lite kladdig). Nu blandar du också i vad du vill smaksätta din smet med (russin eller kryddor etc). Häll smeten i en avlång form, 2 liter. Låt jäsa i 30 min och grädda den sedan i 200 grader i ca 25 min.

Så himla lätt!

After nån dag när brödet blir torrt går det utmärkt att rosta detta bröd. MUMS.

Lycka till och berätta gärna vad ni tyckte.

Av M - 21 november 2010 10:28

Vi kommer att sakna dig


varje dag.


  



Presentation

Omröstning

Brukar du skänka pengar till välgörenhet?
 Nej
 Ja

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ M flyttar till Irland med Blogkeen
Följ M flyttar till Irland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se