Direktlänk till inlägg 6 april 2012

Glutenfria banancupcakes, Påskversionen

Av M - 6 april 2012 14:14

Jag har experimenterat lite med det här receptet, originalet hittar du här.

Originalreceptet blir alldeles för sött och kladdigt, så jag minskade sockret, bananen och mjölken något och jag tycker de blir mycket bättre! Jag passade på att göra dem lagom påskiga.Glutenfria banancupcakes

12 st
 ingredienser:
3 3/4 dl glutenfritt mjöl
• 1 tsk glutenfritt bakpulver
• 1 ½ dl strösocker
1 banan
• 100 g glutenfritt margarin, smält
½ dl mjölk
• 1 tsk vaniljextrakt

rivet citronskal
3 3/4 dl florsocker, siktat
• 1 passionfrukt, halverad


 1. Värm ugnen till 180 ° C.

2. Sikta mjöl och bakpulver i en stor skål. Tillsätt strösocker. Rör om. Blanda banan, smör, mjölk och vanilj i en stor skål. Häll sedan i bananblandning i mjölblandningen. Rör tills slät.
3. Skeda upp smeten i 12 muffinsformar. Grädda i 15 minuter eller tills gyllene eller prova med en tandpetare, om tandpetaren inte är kladdig är de klara. Låt stå i 5 minuter. Vänd ut på galler för att svalna helt.
4. Gör frostingblandningen: Blanda florsocker, passionsfrukt och 1 till 2 tsk varmt vatten i en skål. Rör om tills blandningen är slät och bredbar. Vispa tills frostingen är lätt och fluffig, minst 5 minuter.
Toppa med citronskal (om du vill).

Servera.

Jag dekorerade med cholkadströssel och chokladägg, passar sååå bra till bananen :)


Glad Påsk!

 
ANNONS
 
Carro

Carro

4 maj 2012 14:52

Hej!

Jag tänkte bara höra med dig hur du gick till väga för att flytta till Irland? Med alla papper och sånt. Jag hade tänkt mig att göra det direkt jag har studerat klart här i Sverige :) Tack om du svarar! :)

http://livetmedswallow.blogspot.com

M

7 maj 2012 00:32

Hej,
det har inte varit nagra problem alls for mig att komma hit. Det forsta jag gjorde nar jag kom hit var att skaffa PPS-nummer. Eftersom det ar inom EU sa behover jag inget speciellt arbetstillstand att vara har, inget visum heller. Om du vill lasa lite mer sa kan du ga hit http://irlandssvenskar.proboards.com/index.cgi eller hit http://sweairland.org/ lycka till :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av M - 10 juni 2012 13:30

När ska jag lära mig att inte läsa böcker direkt när jag vaknat och fastna i två timmar. Jag får ALLTID ont i huvudet! ...

Av M - 28 mars 2012 20:54

Hej allihop! Jag spenderar större delen av mina dagar på den här sidan: http://pinterest.com/   En sida som är jätterolig! Den samlar allt det där roliga och intressant på en enda stor anslagstavla som kallas för pinterest, kort för pin + inte...

Av M - 24 januari 2012 17:03

Jo, jag jobbade på Call-centre och slutade efter en månads slit. Det var hemskt! Folk som skriker i telefonen, arbetskollegor som klagar för att jag inte fattar och kisspauser som tas tid på.   Så, nu letar jag jobb igen. Fundrerar på att uppda...

Av M - 24 januari 2012 16:59


Jag bakade dessa godingar för två dagar sen, de blev verkligen jätegoda! Denna gång hade jag några russin i...   Glutenfria Scones   4 ½ dl Glutenfri Mix 2 tsk bakpulver 50 gram smör eller margarin 2 dl mjölk lite salt   Blanda ...

Av M - 16 september 2011 15:29

Min pojkvän föreslog att jag skulle gå runt med mitt CV och besöka förskolor och affärer och fråga om de har jobb.   Då skulle jag känna mig som en tiggare. "Har du lite jobb till mig?"   Ok, det känns riktigt trögt nu när jag har varit här i...

Presentation

Omröstning

Brukar du skänka pengar till välgörenhet?
 Nej
 Ja

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ M flyttar till Irland med Blogkeen
Följ M flyttar till Irland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se