Direktlänk till inlägg 19 augusti 2010
Äntligen kommer det recept på glutenfria muffins!
Jag har provat ett par olika recept på muffins under sommaren och det har varit allt från hockeypucksmuffinsar till kladdiga sådana.
Men nu tror jag att jag har det perfekta receptet, de blir fluffiga och smakar gott.
Ingredienser | ||
2 ägg Ta fram två bunkar, häll äggvitorna i den ena bunken och äggulorna i den andra. Häll i sockret i bunken med äggulor och rör om tills sockret och äggulorna är sammanrörda. Växla med att hälla i smöret och mjölken medan du rör om. Smeten ska bli tjockare än vanlig muffinssmet, sen ska du vispa äggvitorna till hårt skum och röra försiktigt ned det i muffinsmeten. Redo för ugnen: När de har svalnat kan du ha på lite frosting eller glasyr på om du vill. Antingen använder du Leilas recept på frosting (googla) eller om du vill göra det lätt för dig: Smält 100 gr mörk eller ljus blockchoklad i microvågsugnen. Blanda 3 dl florsocker och 2 msk vatten och i med den smälta chokladen i florsockerkrämen. Om krämen är för lös kan du blanda i lite extra florsocker. Sen klickar du på ungefär en matsked på varje muffins och häller över lite strössel. Mums! Lycka till.
|
När ska jag lära mig att inte läsa böcker direkt när jag vaknat och fastna i två timmar. Jag får ALLTID ont i huvudet! ...
Hej allihop! Jag spenderar större delen av mina dagar på den här sidan: http://pinterest.com/ En sida som är jätterolig! Den samlar allt det där roliga och intressant på en enda stor anslagstavla som kallas för pinterest, kort för pin + inte...
Jo, jag jobbade på Call-centre och slutade efter en månads slit. Det var hemskt! Folk som skriker i telefonen, arbetskollegor som klagar för att jag inte fattar och kisspauser som tas tid på. Så, nu letar jag jobb igen. Fundrerar på att uppda...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 | |||
30 |
31 |
||||||||
|