Direktlänk till inlägg 29 mars 2009
Det här receptet har jag använt nu två gånger och är helt underbart.
Inget jekla fuffens med Vichy vatten eller ägg.
Sen blir det ju så mycket godare att göra själv än att köpa färdigblandat.
Vill du ha glutenfritt är det lätt att byta ut mot Glutenfri Mix, jag har inte provat det men prova gärna :)
Ett tips är att låta smeten stå ett par timmar innan du gräddar, om du till exempel gör smeten på morgonen kan du grädda till lunch sen.
Världens godaste våfflor
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 dl mjölk
2 1/2 dl vatten
100 g smält smör
Blanda mjöl och bakpulver, tillsätt mjölken och vispa.
Sen häller du i vatten och smör och vispar lite till så det blir en sån där härlig smet.
Sen är det klart att börja grädda.
Serveras med sylt och grädde.
Lycka till.
När ska jag lära mig att inte läsa böcker direkt när jag vaknat och fastna i två timmar. Jag får ALLTID ont i huvudet! ...
Hej allihop! Jag spenderar större delen av mina dagar på den här sidan: http://pinterest.com/ En sida som är jätterolig! Den samlar allt det där roliga och intressant på en enda stor anslagstavla som kallas för pinterest, kort för pin + inte...
Jo, jag jobbade på Call-centre och slutade efter en månads slit. Det var hemskt! Folk som skriker i telefonen, arbetskollegor som klagar för att jag inte fattar och kisspauser som tas tid på. Så, nu letar jag jobb igen. Fundrerar på att uppda...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 |
17 | 18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 | 24 |
25 |
26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 |
||||||||
|