Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Tabu att gå ensam?

Av M - 12 oktober 2008 09:40

Jag gick ensam igår till Chokladfestivalen.


Min mamma ville åka till deras landställe, min syrra jobbade, bästa kompisen är en ensamstående mamma och bor långt borta och mannen i mitt liv bor i ett annat land.


Det hade varit kul att ha någon att prata med men när jag väl är där så pratar jag med utställarna och jag kände väl att jag kunde bestämma lite själv vad jag kunde göra och var jag skulle gå.


Det känns så dumt att känna att jag är ensam för det finns dem som har det mycket värre och jag klagar absolut inte på min situation.

Men det känns väl inte helt och hållet, rätt.


Jag frågade min mamma varför jag inte har så mycket vänner, då svarade hon att jag jobbar och har inte tid. Uppiggande.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av M - 10 juni 2012 13:30

När ska jag lära mig att inte läsa böcker direkt när jag vaknat och fastna i två timmar. Jag får ALLTID ont i huvudet! ...

Av M - 6 april 2012 14:14


Jag har experimenterat lite med det här receptet, originalet hittar du här. Originalreceptet blir alldeles för sött och kladdigt, så jag minskade sockret, bananen och mjölken något och jag tycker de blir mycket bättre! Jag passade på att göra dem l...

Av M - 28 mars 2012 20:54

Hej allihop! Jag spenderar större delen av mina dagar på den här sidan: http://pinterest.com/   En sida som är jätterolig! Den samlar allt det där roliga och intressant på en enda stor anslagstavla som kallas för pinterest, kort för pin + inte...

Av M - 24 januari 2012 17:03

Jo, jag jobbade på Call-centre och slutade efter en månads slit. Det var hemskt! Folk som skriker i telefonen, arbetskollegor som klagar för att jag inte fattar och kisspauser som tas tid på.   Så, nu letar jag jobb igen. Fundrerar på att uppda...

Av M - 24 januari 2012 16:59


Jag bakade dessa godingar för två dagar sen, de blev verkligen jätegoda! Denna gång hade jag några russin i...   Glutenfria Scones   4 ½ dl Glutenfri Mix 2 tsk bakpulver 50 gram smör eller margarin 2 dl mjölk lite salt   Blanda ...

Presentation

Omröstning

Brukar du skänka pengar till välgörenhet?
 Nej
 Ja

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ M flyttar till Irland med Blogkeen
Följ M flyttar till Irland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se